På loftet sidder nissen

by Thomas Bøvith profile

Seasonal
2016

Web Site

Go to the game's main page

Member Reviews

Number of Reviews: 1
Write a review


1 of 1 people found the following review helpful:
A good game!, February 1, 2023

I am using this game to practice my Danish and see if adventure games are a good way to learn Danish.

Was this review helpful to you?   Yes   No   Remove vote  
More Options

 | Add a comment 

Comments on this review

Previous | << 1 >> | Next

Denk, February 1, 2023 - Reply
Hej zubairq, der er få IF spillere som taler dansk så vil lige sige velkommen! De gamle spil kan være svære at opdrive men der laves stadig nye spil på dansk. Især Finn Rosenløv har lavet en del danske spil for nylig. De kører udmærket på Windows, Mac og Linux hvis du bruger Frankendrift til at spille dem med. Jeg ved dog at det er svært at finde testere på dansk Så det kan være der er lidt flere programmeringsfejl i de danske udgaver. Men du kan få hjælp til alle spillene. Finn rosenløv hjælper gerne Og det gør jeg også. Du kan altid svare mig her, så kan jeg vende tilbage ved lejlighed. Venlig hilsen Kenneth
PS: https://ifdb.org/search?searchfor=language%3Ada&searchgo=Search+Games
zubairq, February 26, 2023 - Reply
Tak for oplysningerne. Hvad brugte du til at skrive dit eventyr. Var det Inform 7?
Denk, February 27, 2023 - Reply
Jeg har ikke selv lavet danske spil endnu men har lavet en del engelske med Adrift og et enkelt med Inform 7 samt et med GAC i de tidlige 90er. Men jeg var med til at lave det danske bibliotek til Adrift sammen med Finn Rosenløv.
zubairq, April 7, 2023 - Reply
Jeg prøvede Inform 7, men det var for besværligt for begyndere, så nu bruger jeg Quest, og lister mine spil her, jeg har startet et på engelsk og vil starte et dansk for tidligt:
https://www.zubairquraishi.com/things
Denk, April 8, 2023 - Reply
Ja Inform 7 virker tilsyneladende let men det kan hurtigt blive meget indviklet.

Jeg har spillet en del gode Quest spil og det er et fint system når det anvendes korrekt.

Jeg har planer om at spille "Gibraltar" når jeg får tid :)
zubairq, February 27, 2023 - Reply
Tak. Jeg har lige kigget på Adrift, og det ser meget flot ud. Jeg tror, ​​jeg vil prøve Inform 7, da det ser ud til at have det største fællesskab og et rigtig godt udviklingsmiljø (jeg er både forfatter og softwareudvikler)
Denk, February 27, 2023 - Reply
Et godt valg for engelske spil men der er ikke noget dansk bibliotek så vidt jeg ved, kun til Inform 6. Men da du er softwareudvikler kan du evt lave dit eget danske bibliotek til Inform 7 - det ville være fantastisk hvis nogen gjorde det.

Jeg har forstået at under overfladen er Inform 7 sådan set Inform 6 så det er muligt du kan udnytte Thomas Bøviths danske bibliotek aligevel.

Det primære forum for Inform 6 og 7 mm er intfiction.org

Når du engang er kommet igang er jeg meget nysgerrig efter at høre mere, uanset om du arbejder på danske eller engelske spil.
zubairq, March 18, 2023 - Reply
Tak!
Det er en god idé at lave mit eget bibliotek til danske eventyr. Jeg tror dog, at jeg først skal forstå Inform 7 helt på engelsk. Jeg er ikke engang sikker på, om der kan laves danske eventyr i Inform 7 på grund af den måde, den håndterer verber og navneord på
Denk, March 19, 2023 - Reply
ok, lyder som en god ide :)
Previous | << 1 >> | Next